Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

BMW i5

BMW i5
BMW i5

Opis vozila

Upoznajte BMV i5: potpuno električnu limuzinu koja će proširiti vaše horizonte stila i pametne tehnologije. Savršena prezentacija prisustva i stava, prvi BMV i5 zauzima jedinstvenu perspektivu.Sportski, ali ozbiljan. Elegantan, ali energičan. Neočekivano – i na kraju zapanjujuće.

Da bi se aktivirala puna pogonska snaga na zahtev, i5 eDrive40 ima „Boost“ ručicu menjača blizu levog kraka volana. Povlačenje lopatice duže od 0,8 sekundi pokreće indikator Sport Boost na informacionom displeju, što ukazuje na visok nivo snage koju zahteva pedala gasaza maksimalno ubrzanje. Istovremeno, zvuk Iconic Sounds Electric semenja u SPORT. Omogućava izuzetno dinamično ubrzanje iz mirovanja kroz preciznu koordinaciju sistema za kontrolu pogona i proklizavanja.