Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Rent a Car

Vaš svet, naša vozila!

1

Zašto se zadovoljiti običnim, kada možete imati izvanredno?

Započnite svoje putovanje sa nama danas!

Kontaktirajte nas
2

Izaberite slobodu. Izaberite raznolikost.

Ako tražite luksuz, komfor ili ekonomičnost, BIZRENT rent a car čeka na Vas!

Kontaktirajte nas

Naše Usluge

Bilo da Vam je potreban automobil za kratki izlet ili duži period, BIZRENT nudi savršeno rent a car rešenje za Vaše potrebe.

Izaberite dnevnu ili mesečnu rent a car opciju najma, uz propratno osiguranje i dovoljan broj kilometara na raspolaganju.

RENT-A-CAR: Dnevni Zakup Vozila

Za Vaše kratkoročne rent a car potrebe.

Bez obzira da li Vam je potrebno vozilo na jedan dan ili mesec dana, naša usluga rent a car dnevnog zakupa pruža maksimalnu fleksibilnost sa opcijom isporuke vozila direktno na vašu adresu.

Sa paketima koji uključuju 100 km dnevno ili neograničenu kilometražu zavisno od izabranog vozila, spremni smo da zadovoljimo sve Vaše potrebe.

PRO

PRO Paket nudi:

Osiguranje stakala bez učešća

Garancija enterijera

Full kasko osiguranje

Pomoć na putu 24/7

Osiguranje lica

Mobility Manager na zahtev

Kontaktirajte nas

LIGHT

LIGHT Paket uključuje:

Osiguranje stakala sa 10% učešća

Garanciju enterijera

Full kasko osiguranje

Asistenciju na putu 24/7

Osiguranje lica

Mobility Manager-om za kontakt i informacije

Kontaktirajte nas

CAR SUBSCRIPTION: Mesečna Pretplata

Za Vaše dugoročne rent a car potrebe.

Naša mesečna pretplata pruža vam mogućnost dugoročnog iznajmljivanja vozila bez dugotrajnih obaveza ili skupih izdataka.

Odaberite period najma od 6 ili 12 meseci sa uključenom kilometražom od 1.500 do 3.000 km mesečno, i uživajte u vozilu koje najbolje odgovara vašim potrebama i stilu života.

PRO

PRO Paket dolazi sa:

Osiguranje stakala bez ucesca (GRAWE OSIGURANJE)

Garancija enterijera (BIZRENT WARRANTY)

Kasko osiguranje, svaka 150e u jednoj godini trajanja polise
(GRAWE OSIGURANJE)

Pomoc na putu 24/7 - (AMSS PREMIUM)

FULL DETAILING vozila, u svakoj godini trajanja zakupa

Zamensko vozilo u istoj kategoriji vozila u zakupu (besplatno do 5 dana)

Kompletno odrzavanje vozila + vanredno odrzavanje (u skladu sa preporukama proizvodjaca)

GARANCIJA VOZILA (period u zavisnosti od proizvodjaca)

PREMIUM gume

Mobility Manager on deman

+ optional extras (www.bizrent.rs)

Kontaktirajte nas

LIGHT

LIGHT Paket nudi:

Osiguranje stakala 10% (GRAWE OSIGURANJE)

Garancija enterijera enterijera 10% (BIZRENT WARRANTY)

Kasko osiguranje, svaka steta 250e u jednoj godini trajanja polise (GRAWE OSIGURANJE)

Pomoc na putu 24/7 - (DDOR MAX)

Zamensko vozilo u istoj kategoriji ili jednoj ispod u odnosu na vozilo u zakupu (besplatno do 5 dana)

Kompletno odrzavanje vozila + vanredno odrzavanje vozila (u skladu sa preporukama proizvodjaca)

STANDARD gume

GARANCIJA VOZILA (u zavisnosti od proizvodjaca)

Mobility Manager - contact and information

+ optional extras (www.bizrent.rs)

Kontaktirajte nas

Često postavljana pitanja (FAQ) - Biznis Rent:

Šta je mesečna pretplata korišćenja automobila?

Mesečna pretplata korišćenja automobila je fleksibilna rent a car opcija koja Vam omogućava iznajmljivanje automobila na 6 meseci ili godinu dana po mesečnoj fiksnoj ceni. Umesto tradicionalne kupovine ili dugoročnog zakupa, mesečna rent a car pretplata vam pruža mogućnost da koristite vozilo po unapred određenim uslovima i za period koji Vama odgovara.

Šta je uključeno u fiksnu mesečnu ratu?

Naša fiksna mesečna rata za pretplatu na korišćenje automobila uključuje sledeće pogodnosti:

  • Registracija i osiguranje: Svi troškovi registracije vozila, uključujući takse i osiguranje, su pokriveni. Više ne morate brinuti o administrativnim problemima i troškovima koji dolaze sa samostalnom registracijom vozila.
  • Redovno održavanje: Sva potrebna redovna održavanja, kao što su zamena ulja, filtera i pregled tehničke ispravnosti, su uključena u mesečnu ratu. Vaš automobil će biti u ispravnom stanju i spreman za sigurnu vožnju.
  • Servisi: Naš tim stručnih mehaničara će se pobrinuti za sve potrebne servise vozila tokom trajanja pretplate. To uključuje rutinske preglede i eventualne popravke kako biste imali pouzdan i efikasan automobil.
  • Pomoć na putu: Pružamo 24/7 pomoć na putu za dodatni mir uma tokom vožnje. Bez obzira na to da li Vam je potrebna pomoć zbog kvara vozila, gubitka ključeva ili praznog rezervoara, naša ekipa će biti tu da Vam pruži brzu i efikasnu podršku.
  • Gume: Zamena ili popravka guma je takođe uključena u našu mesečnu ratu. Uvek ćete imati pouzdane gume koje su prilagođene sezoni i uslovima puta.

Sve ove usluge su dizajnirane kako bi vam pružile jednostavan i bezbrižan način da koristite automobil bez skrivenih troškova. Naš cilj je da vam obezbedimo vrhunski kvalitet i udobnost tokom cele rent a car pretplate.

Napomena: Detalji o tačnoj ponudi, uslovima i vozilima dostupnim za pretplatu mogu se razlikovati. Molimo Vas da nas kontaktirate kako bismo Vam pružili sve relevantne informacije i prilagodili ponudu Vašim potrebama.

Koja je razlika između mesečne pretplate i dugoročnog zakupa?

Dugoročni zakup predstavlja hibrid između zakupa i finansiranja vozila, pružajući Vam mogućnost dugoročnog korišćenja automobila, obično nekoliko godina. 

Mesečne rate tokom zakupa pokrivaju sve troškove, pružajući stabilnost, a na kraju ugovora postoji opcija da vozilo postane Vaše. Ovaj model donosi dugoročnu stabilnost uz finansijsku fleksibilnost tokom trajanja ugovora.

S druge strane, mesečna pretplata je inovativan vid najma koji traje obično do godinu dana. Pruža Vam mobilnost na mesečnoj bazi bez dugoročnih obaveza. 

Ova fleksibilna opcija uključuje vrhunsku uslugu održavanja, registraciju, osiguranje i pomoć na putu, oslobađajući Vas administrativnih zadataka i skrivenih troškova.

Dakle, dok dugoročni zakup kombinuje elemente najma i finansiranja radi sticanja vlasništva, mesečna pretplata Vam pruža bezbrižnu mesečnu mobilnost bez dugoročnih obaveza.

Gde mogu da preuzmem vozilo?

Imate dva jednostavna načina za preuzimanje vašeg vozila, prilagođena vašim preferencijama i potrebama.

1.Preuzimanje u Našim Prostorijama

Posetite nas direktno i preuzmite vozilo kod nas. Naš stručni rent a car tim će vas srdačno dočekati, pružiti sve informacije i omogućiti vam da pregledate vozilo. Sve formalnosti oko najma ili pretplate možete obaviti na licu mesta.

2.Dostava na Vašu Adresu

Ako vam je lakše, dostavljamo vozilo direktno na vašu adresu, bilo da je to dom, kancelarija ili druga lokacija. Naša pouzdana i brza usluga dostave pruža vam dodatnu fleksibilnost i udobnost.

Bez obzira na izabrani način preuzimanja, možete se osloniti na našu podršku i profesionalnost. Naš cilj je olakšati vam proces preuzimanja vozila, čineći ga što jednostavnijim i prijatnijim.

Za više informacija ili dogovor oko dostave na željenu adresu, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pruži sve potrebne informacije i pomogne vam da organizujete preuzimanje vozila na način koji vam najviše odgovara.

Da li mogu da iznajmim vozilo kao fizičko lice ili samo kao firma?

S ponosom najavljujemo da pružamo usluge iznajmljivanja vozila kako fizičkim licima, tako i pravnim licima. Bez obzira na Vaš pravni status, naša usluga je dostupna svima. 

Proces iznajmljivanja kao fizičko lice je brz i jednostavan. 

Prođite kroz KYC (Know Your Customer) postupak, standardnu praksu radi sigurnosti svih naših klijenata.

Nakon uspešne verifikacije, vozilo je spremno za Vaše uživanje.

Ako vodite firmu, nudimo posebne opcije za iznajmljivanje vozila prilagođene poslovnim potrebama. Rentirajte jedno ili više vozila uz dodatne beneficije i fleksibilnost, uključujući posebne tarife za dugoročne najmove.

Nezavisno od toga rentirate li kao pojedinac ili firma, naš fokus je pružanje visokokvalitetne usluge, vrhunska vozila i podrška kroz ceo proces iznajmljivanja. Izbor preuzimanja vozila prilagođen je vašim preferencijama - ili direktno kod nas u prijatnom okruženju naše lokacije ili uz pouzdanu dostavu na adresu koja vam odgovara. 

Za više informacija o rent a car iznajmljivanju vozila kao pojedinac ili firma, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da Vam pruži sve relevantne informacije i pomogne Vam odabrati rent a car opciju koja najbolje odgovara Vašim potrebama.

Iznajmite svoje idealno vozilo danas
BizRent tim vam stoji na raspolaganju.