Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

KIA Stonic

KIA Stonic
KIA Stonic

Opis vozila

Kia Stonic: kompaktni SUV koji kombinuje smeli dizajn, naprednu tehnologiju i efikasne performanse. Savršeno pogodan za urbani stil života i vikend avanture, Stonic nudi raznovrsnost, udobnost i stil u kompaktnom pakovanju.

Novi Stonic je najpersonalizovanija Kia ikada, koja vam pomaže da izrazite svoju individualnost karakterističnim linijama i bogatim kombinacijama boja. Sa širokim spektrom najsavremenijih tehnologija, to je takođe jedan od najpametnijih automobila u svojoj klasi.

Doživite savršen spoj stila, tehnologije i svestranosti sa Kia Stonic iz 2024. Bilo da se krećete gradskim ulicama, krećete na putovanje ili istražujete nove destinacije, Stonic nudi prostor, udobnost i performanse koji su vam potrebni da biste maksimalno iskoristili svako putovanje. Otkrijte Kia Stonic i podignite svoje iskustvo vožnje uz kompaktni SUV koji je dizajniran da impresionira.