Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.
Rent-A-Car

Putujte bez brige: Iznajmljivanje automobila sa BizRent

April 17, 2024
Putujte bez brige: Iznajmljivanje automobila sa BizRent

Planiranje putovanja često postavlja pitanje: sopstveni automobil ili rent a car?
Dok vožnja sopstvenim vozilom nosi dozu poznatog, iznajmljeni automobil nudi fleksibilnost i udobnost koju putovanja zahtevaju. 

BizRent, kao pouzdan partner na vašim putovanjima, pruža veliki izbor vozila dizajniranih da olakšaju vaše putovanje od početka do kraja.

Ovo su glavne prednosti koje usluga rentiranja pruža.

Finansijska Ušteda

Možda se na prvi pogled čini da je vožnja sopstvenog automobila manje komplikovana i jeftinija opcija. Ali, realnost često priča drugačiju priču. 

Uzmimo na primer, porodično putovanje od Beograda do crnogorskog primorja. 

Vožnja sopstvenog vozila ne uključuje samo troškove goriva, već i dodatne troškove poput amortizacije vozila, mogućih kvarova usput, kao i neplaniranih popravki koje mogu značajno povećati ukupne troškove putovanja. 

Ukoliko dođe do kvara, to ne samo da dovodi do nepredviđenih troškova, već može izazvati i stres te oduzeti dragoceno vreme namenjeno odmoru.

Sa druge strane, iznajmljivanje vozila preko BizRent-a pruža jasan uvid u troškove putovanja od samog početka. Naša transparentna cena uključuje ne samo najam vozila, već i osiguranje, kao i pomoć na putu 24/7, garantujući vam miran put bez brige o mogućim neugodnim iznenađenjima. 

Zamislimo sada isto to porodično putovanje uz iznajmljeni automobil iz BizRent-a: odabrali ste vozilo koje odgovara potrebama vaše porodice, sa dovoljno prostora za prtljag i udobno za duža putovanja. Paket koji ste izabrali dolazi sa uključenom kilometražom koja pokriva vaše planirane rute, kao i osiguranjem koje pokriva sve nepredviđene situacije, od sitnih nezgoda do većih kvarova. 

Dodatna pogodnost koju BizRent nudi jeste mogućnost izbora paketa usluga koji se prilagođava vašim potrebama i budžetu. 

Na primer, ako planirate više gradske vožnje, možda ćete izabrati paket sa manjim, ekonomičnijim vozilom. Ako, pak, putujete na duže staze, možda ćete se odlučiti za komforniji SUV, sa dodatnom opremom poput GPS-a za lakše snalaženje. 

U svakom slučaju, BizRent vam omogućava da unapred znate i kontrolišete vaše troškove, bez skrivenih izdataka.

Fleksibilnost Putovanja: Vaš put, vaš izbor

Jedna od najvećih prednosti iznajmljivanja vozila je što može da odgovori na specifične potrebe vašeg putovanja. 

Ali, šta ako se vaše potrebe promene usred najma?
Recimo da ste iznajmili kompaktni automobil za gradsku vožnju, ali se iznenada odlučite na izlet van grada sa grupom prijatelja. 

BizRent vam nudi mogućnost promene vozila tokom najma, da možete bez problema preći na veće vozilo, koje može udobno smestiti veću grupu ljudi i prtljag. Ova fleksibilnost je posebno korisna u situacijama kada se planovi menjaju – bilo da je reč o promeni destinacije, broja putnika, ili jednostavno želje da isprobate drugačiji tip vozila. 

BizRent svojim klijentima pruža slobodu da prilagode svoje izbore vozila u bilo kom trenutku, uz jednostavan proces promene koji ne ometa vaše planove putovanja.

Izbor Vozila: Od ekonomičnosti do luksuza

Prilikom planiranja putovanja, važno je izabrati vozilo koje ne samo što odgovara vašim potrebama, već i doprinosi ukupnom doživljaju putovanja. 

Za one koji teže efikasnosti i praktičnosti, naš asortiman ekonomičnih modela, idealan je za gradske avanture. Ovi modeli su savršeni za lako manevrisanje kroz gužve i traženje parkinga, a pritom nude izvrsnu potrošnju goriva, čineći ih odličnim izborom za svakodnevne izlete ili duža putovanja sa ograničenim budžetom.

Porodice i grupe koje traže prostranost i udobnost, često se odlučuju za naše SUV modele. Ova vozila pružaju dovoljno prostora za sve članove porodice i prtljag, dok istovremeno nude sigurnu i udobnu vožnju, bez obzira na destinaciju. 

Dodatne pogodnosti poput krovnih nosača za dodatni teret ili dečijih sedišta mogu se lako dodati, čineći svako putovanje bezbrižnim i prijatnim.

Za posebne prilike ili kada jednostavno želite da se počastite, nudimo izbor luksuznih vozila. 

Zamislite vožnju do svečanog događaja ili luksuznog odmora u vozilu poput Mercedes-Benz S-Class ili Audi A8. Ovi modeli ne samo da pružaju vrhunsku udobnost i performanse, već i doprinose osećaju ekskluziviteta i prestiža vašeg putovanja.

Bez obzira na model koji izaberete, možete biti sigurni da je svako vozilo u BizRent floti redovno održavano i opremljeno najnovijim sigurnosnim karakteristikama.

Sigurnost i Bezbednost: Mir na putu sa BizRent

Kada je reč o iznajmljivanju vozila, sigurnost nije samo prioritet - to je osnova naše filozofije u BizRent. Razumemo da sigurnost počinje pre nego što čak i započnete svoje putovanje, zato svako vozilo u našoj floti prolazi kroz rigorozne provere i redovno održavanje kako bi osigurali da je svaki automobil u najboljem mogućem stanju.

Za početak, svako vozilo je opremljeno naprednim sigurnosnim sistemima, od sistema za stabilnost vozila (ESP) do vazdušnih jastuka i naprednih sistema za pomoć u vožnji. Na primer, ako iznajmite SUV za porodični odmor, možete biti sigurni da vozilo dolazi sa adaptivnim tempomatom, sistemom za održavanje trake i automatskim kočenjem u nuždi, što dodatno smanjuje rizik od nezgoda.

Pored toga, BizRent nudi dodatnu sigurnost kroz svoje usluge asistencije na putu dostupne 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji. 

Bez obzira da li se suočavate sa tehničkim kvarom, praznim akumulatorom ili potrebom za zamenskim vozilom, naš tim je tu da vam pomogne da što pre i bezbedno nastavite putovanje.

Dodatne Pogodnosti

U BizRent-u, shvatamo da je svako putovanje jedinstveno, kao i potrebe svakog našeg klijenta. Zato smo razvili niz dodatnih usluga dizajniranih da vaše iskustvo rentiranja vozila učine što jednostavnijim i ugodnijim. Evo kako:

Isporuka vozila na željenu adresu 

Zamislite da stižete na aerodrom nakon dugog leta, umorni i spremni da što pre dođete do svog konačnog odredišta. Upravo tada, naša usluga isporuke vozila dolazi kao pravo olakšanje. 

Nema više gubljenja vremena na šalterima za iznajmljivanje ili čekanja u redovima; vaše iznajmljeno vozilo čeka vas na parkingu aerodroma ili na bilo kojoj drugoj adresi koju odaberete, spremno da odmah krenete na put.

Fleksibilni paketi osiguranja

Razumemo da se potrebe za osiguranjem mogu razlikovati od osobe do osobe. Neki putnici preferiraju osnovno osiguranje, dok drugi žele full osiguranje. 

U BizRent-u nudimo različite pakete osiguranja, uključujući opcije koje pokrivaju sve, od manjih ogrebotina do kompletnih šteta na vozilu, pružajući vam slobodu da izaberete nivo osiguranja koji najbolje odgovara vašim potrebama.

Dodatna oprema za potpuni komfor 

Svaki putnik ima različite potrebe kada je u pitanju oprema vozila. 

Ako putujete sa malom decom, dečija sedišta nisu samo pitanje komfora, već i zakonska obaveza. BizRent vam omogućava da lako dodate dečija sedišta prilikom rezervacije. Isto tako, za one koji se upuštaju u istraživanje nepoznatih područja, GPS navigacija postaje neprocenjivi saputnik. 

Ove i druge dodatke, kao što su lanci za sneg ili krovni nosači, možete jednostavno dodati vašoj rezervaciji, osiguravajući da vaše vozilo bude potpuno opremljeno za avanture koje vas čekaju.

Prilagodljivost

Život je nepredvidiv, i ponekad se vaši planovi mogu promeniti u poslednjem trenutku. 

U BizRent-u, to razumemo.
Ako vam je potrebno da produžite najam, promenite datum preuzimanja ili čak izaberete drugačiji model vozila, naš tim će se potruditi da udovolji vašim zahtevima sa minimalnim naporom sa vaše strane.

Uz BizRent, više nije reč samo o iznajmljivanju vozila; radi se o kreiranju iskustva koje vaše putovanje čini lakšim, sigurnijim i prijatnijim. 

Svaki detalj, od isporuke vozila do prilagođenih paketa osiguranja i dodatne opreme, pažljivo je osmišljen da zadovolji vaše specifične potrebe i želje, čineći svaki kilometar putovanja nezaboravnim.

BizRent: Partnerstvo za nezaboravna putovanja

Odabir BizRent-a kao vašeg partnera na putovanju znači više od pukog iznajmljivanja vozila. Naše prilagođene usluge, poput fleksibilnih paketa osiguranja, opcije isporuke vozila gde god da se nalazite, dizajnirane su da vam pruže mir i slobodu da istražujete, otkrijete i doživite. 

Sa impresivnim izborom vozila koji pokriva sve, od ekonomičnih gradskih automobila do luksuznih vozila za posebne prilike, BizRent je tu da vaše putovanje bude tačno onakvo kakvim ste ga zamislili. Sa BizRent-om, svako putovanje postaje prilika za nove avanture, nove priče i nezaboravne uspomene. 

Zato, kad sledeći put planirate putovanje, bilo da je to poslovno putovanje, odmor sa porodicom, ili spontani beg od svakodnevice, neka BizRent bude vaš izbor