Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.
Rent-A-Car

Ovo su 10 najboljih rent a car agencija u Beogradu

April 29, 2024
Ovo su 10 najboljih rent a car agencija u Beogradu

Ako kucate na Google-u “najbolji rent a car Beograd” ili “najbolji rent a car Srbija”, izaćiće vam agencije o kojima verovatno nikad niste čuli. I samo zato što ste to ukucali, ne znači da su rezultati pretrage baš ono što je najbolje za vas.

Zašto? 

Svaka agencija ima svoje uslove korišćenja, i to su često ona sitna slova koja treba pažljivo pročitati, a na internetu i sajtovima agencija su obično istaknute privlačne ponude i reklame. Ono što je najbitnije za vas, je da u ponudi agencije pronađete baš to što vama treba, kao i da vam lokacija preuzimanja i vraćanja vozila odgovara.

U našem vodiču kako izabrati rent a car servis za svoje potrebe smo detaljno objasnili šta se gleda pri odabiru. Tamo smo naveli koje sve faktore treba uzeti u obzir kako bi dobili to što vam treba, i izbegli neplanirane troškove. .

Zato što znamo da retko ko ima vremena da iščitava i obilazi na desetine sajtova rent a car agencija, mi smo to uradili za vas, kako bi podelili sa vama listu top 10 agencija ako pretražujete najbolji rent a car Beograd. 

Ispod svake agencije, pronaći ćete i Google ocenu u trenutku pisanja ovog teksta, koju su ostavili prethodni korisnici njihovih usluga, što je jedan od ključnih faktora pri pravljenju ove liste.

1. BizRent

BizRent sarađuje sa fizičkim licima, kao i kompanijama. Nude usluge rentiranja vozila, bilo da vam treba automobil na jedan ili 30 dana. A ukoliko imate potrebu za vozilom na duži period, dugoročni zakup sa otkupom je možda baš to što vam treba.

Za razliku od većine agencija u Srbiji, u toku su sa tehnologijom pa sve možete obaviti online. Poznati po najlakšem procesu rezervacije vozila, kao i dostavi vozila na adresu klijenta u bilo kojem gradu u Srbiji. 

Potpuno transparentni uslovi bez iznenadnih troškova. Preko paketa usluga dobijate kompletnu pokrivenost osiguranjem, za vožnju bez glavobolje. Svaki automobil se redovno održava, tako da znate šta vozite, i najvažnije od svega, znate da ste sigurni. 

BizRent nudi podršku na putu 24/7, svako vozilo ima GPS za lakše snalaženje. Ukoliko je potrebno, imate i mogućnost dodatnog vozača, kao i dodatnu opremu (dečije sedište, zimska oprema, itd.)

Od ekonomičnih vozila pa sve do vozila za posebne prilike, u BizRent ponudi automobila sigurno ćete naći to što vam treba. A ako vam potrebe zahtevaju, možete i promeniti tip automobila u toku trajanja najma.

Uverite se i sami zašto je BizRent najbolji!

Adresa: Bulevar Mihajla Pupina 6, MPC Tower 1 - 14th Floor

Telephone: +381 65 6023507

E-mail: info@bizrent.rs

2. Rent a Car Beograd Cube 

Rent a Car Beograd Cube nudi uslugu iznajmljivanja vozila na teritoriji Beograda. Ako se nalazite na teritoriji grada Beograda, nude i opciju dostave vozila na vašu adresu. Uslovi iznajmljanja su povoljni, posebno ako nameravate da koristite vozilo duže od 25 dana. Njihova selekcija vozila je raznovrsna, a u ponudi imaju i E-trotinet.

Možete iznajmiti vozilo bez plaćanja depozita, 00-24h. Nude nekoliko opcija plaćanja, od gotovinskog, preko računa, Western Union, kreditne kartice i Paypal-a. Kilometraža je neograničena, a možete dodati pri rezervaciji i dečije sedište kao i ostale dodatke poput GPS-a i zimske opreme.

Adresa: Antifašističke borbe 38, 11000 Beograd
Google mape: Belgrade Cube
Google recenzija: 4.9

3. AR rent Beograd

AR rent Beograd je agencija koja uspešno posluje već duži niz godina. U ponudi imaju veliki izbor vozila i nalaze se na aerodromu Nikola Tesla gde se može preuzeti vozilo. U cenu su uračunati kasko osiguranje, osiguranje putnika, neograničena kilometraža, kao i sva obavezna oprema.

Kod njih imate mogućnost besplatnog otkazivanja rezervacije i plaćanje se vrši prilikom preuzimanja vozila. Agencija takođe ima i E-Scooter u ponudi.

Adresa: Aerodrom Nikola Tesla, Dolazni terminal, 11000 Beograd
Google mape: AR rent Beograd
Google recenzija: 4.8

4. Menadžer-Express Rent a Car

Menadžer express rent a car agencija ima preko 24 godine iskustva u iznajmljivanju automobila. Nalaze se na aerodromu Nikola Tesla, na Terminalu broj 2. U ponudi agencije su vozila renomiranjih proizvođača automobila.

Na njihovom sajtu je navedena ponuda vozila od klase A do H+, tako da se sa sigurnošću može reći da je ponuda vozila raznovrsna. Ne nude dostavu vozila na adresu klijenta. Nemaju E-trotinet u ponudi. 

Adresa: Aerodrom Beograd 59, Terminal 2, šalter br. 43, 11000 Beograd

Google mape: MENADŽER-EXPRESS Rent-a-Car

Google recenzija: 4.8

5. EKO Rent a car Beograd

Nalaze se na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Eko rent a car Beograd je poznat po svojim povoljnim cenama rentiranja vozila, posebno za rane rezervacije. Imaju dobru ponudu vozila, a ne plaća se depozit ako ste njihov stalni klijent. 

Kao i većina agencija sa ove liste, primaju plaćanje u gotovini, kao i preko platnih kartica. U cenu ulazi neograničena kilometraža, kao i kasko osiguranje. Moguće je i besplatno otkazivanje rezervacije.

Adresa: Aerodrom Nikola Tesla, 11000 Beograd

Google mape: EKO Rent a car Beograd

Google recenzija: 4.8 

6. ZIM rent a car Beograd

ZIM rent se nalazi u Beogradu, i iznajmljuje automobile preko 20 godina. Svoja vozila isporučuju u više od 160 hotela i apartmana u Beogradu. U ponudi na njihovom sajtu imaju oko 30 vozila.

Nude neograničenu kilometražu za svoja vozila ukoliko je najam duži od četiri dana, a u ponudi imaju vozila sa automatik kao i manuelnim menjačem. Cena iznajmljivanja je malo veća u odnosu na druge agencije sa liste, ali su uslovi transparentni i uz vozilo stiže i GPS kao i dečje sedište. 

Adresa: Pjarona De Mondezira 28 (Tadeuša Košćuška 28), 11000 Beograd
Google mape: ZIM rent a car Beograd
Google recenzija: 4.7 

7. Carwiz Beograd

Carwiz je deo globalne rent a car franšize. Imaju poslovnice u Beogradu na aerodromu Nikola Tesla, na Novom Beogradu pored Beogradske Arene, a od skoro i kod Aerodrom Nišu. Na ove tri lokacije je moguće preuzeti i vratiti vozilo. 

U ponudi imaju veliki izbor vozila a pored fizičkih lica, saradjuju i sa kompanijama. Kako imaju veliki izbor vozila i više usluga koje nude, uslovi su različiti pa samim tim i cene iznajmljivanja. Nude mogućnost neograničene kilometraže, kao i besplatno otkazivanje ali i izmene rezervacije.

Adresa: Aerodrom Nikola Tesla, 11271 Beograd
Google mape: Carwiz Beograd
Google recenzija: 4.6 

8. Nevian Rent a Car

Nevian je rent-a-car agencija iz Beograda i posluju od 2017. godine. Imaju finu selekciju automobila srednje klase. Možete preuzeti i vratiti vozilo na nekoliko lokacija širom Srbije, a pre svega nalaze se na aerodromu Nikola Tesla, pa automobil možete preuzeti odmah po sletanju.

U cenu usluge rentiranja spada osnovno kasko osiguranje, zeleni karton, zimska oprema, a kilometraža je neograničena za najam duži od tri dana. Svoja vozila iznajmljuju samo osobama starijim od 25 godina. Depozit je obavezan.

Adresa: Mije Kovačevića 10, 11000 Beograd

Google mape: Nevian Rent-a-Car

Google recenzija: 4.6 

9. Enterprise Rent-a-Car

Enterprise je rent-a-car agencija koja posluje širom sveta a samim tim i u Srbiji. Glavne lokacije za preuzimanje i vraćanje vozila su: Beograd aerodrom Nikola Tesla, i aerodrom Niš.

Kako kažu, deo su najvećeg voznog parka od preko 1,5 miliona vozila i 9500 lokalnih kancelarija i kancelarija na aerodromima u preko 100 zemalja. 

Cena pokriva osnovno osiguranje vozila uz prateću opremu, uz obavezan depozit. Plaćanje se uglavnom vrši preko kartice a moguće je i plaćanje u gotovini. Izmena rezervacije je besplatna. Google ocene su uglavnom pozitivne.

Adresa: Bulevar Aerodrom Beograd 59, 11000 Beograd

Google mape: Enterprise Rent-a-Car

Google recenzija: 4.2 

10. Europcar

Europcar je rent-a-car agencija koja posluje više od 20 godina u Srbiji. U ponudi imaju preko 66 modela vozila različitih kategorija, od luksuznih vozila do komercijalnih automobila. Nude usluge dnevnog najma vozila kao i uslugu dugoročnog najma, a sarađuju sa fizičkim i pravnim licima. 

Vozila možete preuzeti na pet lokacija, tri u Beogradu, u Nišu i Novom Sadu. U cenu osnovne rent-a-car usluge ulazi osnovno osiguranje sa učešćem u šteti u slučaju nezgode. Nude i besplatno otkazivanje rezervacije 24h pre preuzimanja vozila. Depozit je obavezan, a postoje i starosna ograničenja pri izboru kategorije automobila za najam.

Europcar postoji u više zemalja širom Evrope, a većina negativnih ocena korisnika upozoravaju na plaćanje veće cene od dogovorene, što je pokazatelj da uslovi najma možda nisu dovoljno transparentni kao kod ostalih na listi. 

Adresa: Bulevar Milutina Milankovića 9đ, 11070 Beograd 

Google mape: Europcar - Rent a Car - New Belgrade

Google recenzija: 3.8