Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Volkswagen T-Rock

Volkswagen T-Rock
Volkswagen T-Rock

Opis vozila

VOLKSVAGEN T-ROC: Stilski i svestrani kompaktni SUV koji kombinuje podebljano dizajn, napredna tehnologija i dinamičke performanse. Savršeno za urbane avanture i šire, T-ROC nudi spoj praktičnosti, udobnosti i inovacije da zadovolji potrebe savremenih vozača.

Volksvagen T-ROC-a od 2024. godine odlikuje se odvažni i moderan dizajn koji se ističe u kompaktnom SUV segmentu. Njegov sportski stav, prepoznatljiva prednja rešetka i uglađene prednje svetlosne farove stvaraju upečatljiv vizuelni utisak. Svojim efikasnim motorima i laganom konstrukcijom, Volksvagen T-ROC-a 2024. godine naglašava ekološku vožnju. Niske emisije i smanjena potrošnja goriva čine je ekološki svesni izbor bez ugrožavanja na performansama ili stilu.

Doživite savršenu kombinaciju stila, svestranosti i tehnologije sa 2024 Volksvagen T-Roc. Ovaj kompaktni SUV dizajniran je tako da vaše urbane avanture učini ugodnijim i efikasnijim, nudeći sve što vam je potrebno za ugodno i povezano iskustvo vožnje. Otkrijte Volksvagen T-ROC i povisite svoje svakodnevne diskove sa jedinstvenom spornom sportom, inovacijama i praktičnošću.