Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Volkswagen ID 4

Volkswagen ID 4
Volkswagen ID 4

Opis vozila

VOLKSWAGEN ID.4: GLAVNI ELEKTRIČNI SUV koji meša vrhunsku tehnologiju, održive performanse i moderan dizajn. ID.4 Predstavlja opredulu Volkswagena za električnu budućnost, nudeći svestrano i ekološko upravljanje vozačkim iskustvom bez ugrožavanja u komforu ili stilu.

VOLKSWAGEN ID.4.4.4 Sadrži elegantan i moderan dizajn koji ga odvoji u segmentu električne SUV. 2024. Volkswagen ID.4 naglašava ekološku vožnju sa električnom električnom energijom nulte emisije. Odabirom ID.4,možete smanjiti svoj otisak ugljenika i doprineti čistiji i održivijoj budućnosti bez žrtvovanja performansi ili udobnosti.

Doživite budućnost vožnje sa 2024 Volksvagen ID.4. Ova električna SUV kombinuje inovativnu tehnologiju, održive performanse i moderan dizajn da bi ponudio vrhunsko vođenje iskustva. Otkrijte Volksvagen ID.4 i prigrlite prednosti električne pokretljivosti dok uživate u udobnosti, stilu i praktičnosti da je VOLKSWAGEN poznat.