Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Volkswagen ID.3 PA

Volkswagen ID.3 PA
Volkswagen ID.3 PA

Opis vozila

VOLKSWAGEN ID.3 PA: Pionirska električna vozila koja kombinuje vrhunsku tehnologiju, ekološki prihvatljive performanse i moderan dizajn. Kao deo ID-a VOLKSWAGEN-a. Porodica, ID.3 PA dizajniran je da ponudi izuzetno iskustvo u vožnji električnom energijom, što ga čini idealnim izborom za ekološki svesni vozači koji ne žele da kompromituju stil ili inovacije.

VOLKSWAGEN ID.3 PA od 2024. godine sadrži elegantan i moderan dizajn koji se ističe na tržištu električnog vozila. On 2024 Volkswagen ID.3 PA naglašava ekološku vožnju sa električnom pogonskom električnom energijom nulte emisije. Odabirom ID.3 PA možete smanjiti svoj otisak ugljenika i doprineti čistiji i održivijoj budućnosti bez žrtvovanja performansi ili udobnosti.

Doživite budućnost vožnje sa 2024 Volkswagen ID.3 PA. Ovo električno vozilo kombinuje inovativnu tehnologiju, održive performanse i modernog dizajna koji će ponuditi vrhunsko vođenje iskustva. Otkrijte Volksvagen ID.3 Pro i prigrlite prednosti električne pokretljivosti dok uživate u komforu, stilu i praktičnosti da je VOLKSWAGEN poznat