Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross
Toyota Yaris Cross

Opis vozila

Toyota Yaris Cross: kompaktni SUV koji kombinuje agilnost i efikasnost Iarisa sa praktičnošću i svestranošću SUV-a. Dizajniran kako za urbane istraživače tako i za entuzijaste na otvorenom, Toyota Yaris Cross nudi dinamično iskustvo vožnje sa naprednom tehnologijom i elegantnim dizajnom.

Toyota Yaris Cross 2024 ima moderan i sportski dizajn koji se ističe u segmentu kompaktnih SUV vozila. Dizajniran imajući na umu praktičnost, Toyota Yaris Cross nudi raznovrsnu unutrašnjost sa više rešenja za skladištenje. Zadnja sedišta se lako mogu podesiti kako bi se proširio tovarni prostor, što ga čini pogodnim za nošenje namirnica, sportske opreme ili prtljaga. Kompaktna veličina i povišen položaj za vožnju pružaju odličnu vidljivost i čine parkiranje i manevrisanje u urbanim sredinama lakim. Hibridni pogonski sklop takođe naglašava ekološku vožnju sa nižim emisijama i smanjenom potrošnjom goriva.

Iskusite savršenu kombinaciju stila, tehnologije i svestranosti sa Toyota Yaris Cross 2024. Ovaj kompaktni SUV dizajniran je da vaše urbane avanture učini prijatnijim i efikasnijim, nudeći sve što vam je potrebno za udobno i povezano iskustvo vožnje. Otkrijte Toyota Yaris Cross i podignite svoju svakodnevnu vožnju svojom jedinstvenom mešavinom sportskog karaktera, inovativnosti i praktičnosti.