Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Toyota RAV4 PHEV

Toyota RAV4 PHEV
Toyota RAV4 PHEV

Opis vozila

Toyota RAV4 Plug-in Hibrid (PHEV): ekološki prihvatljiv i svestran kompaktni SUV koji kombinuje prednosti električne energije sa mogućnostima SUV-a. Dizajniran za vozače koji daju prednost efikasnosti i održivosti, RAV4 PHEV nudi moćne performanse, naprednu tehnologiju i prostran enterijer kako za gradska putovanja tako i za avanture na otvorenom.

Toyota RAV4 Plug-in Hibrid kombinuje benzinski motor sa električnim motorima i bateriju velikog kapaciteta kako bi pružio impresivnu efikasnost goriva i moćne performanse. Sa svojim plug-in hibridnim pogonom, Toyota RAV4 PHEV nudi ekološki prihvatljivu vožnju sa smanjenim emisijama i potrošnjom goriva. Maksimiziranjem režima vožnje samo na električni pogon za kratka putovanja i gradsku vožnju, možete minimizirati svoj uticaj na životnu sredinu i smanjiti svoje oslanjanje na fosilna goriva.

Iskusite budućnost održive mobilnosti sa Toyota RAV4 Plug-in Hibrid iz 2024. Kombinujući moćne performanse, naprednu tehnologiju i raznovrsnu unutrašnjost, ovaj kompaktni SUV dizajniran je da zadovolji potrebe ekološki svesnih vozača bez ugrožavanja sposobnosti ili udobnosti. Otkrijte Toyota RAV4 PHEV i krenite u svoju sledeću avanturu sa samopouzdanjem i mirom.