Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Toyota Corolla Cross

Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross

Opis vozila

Toyota Corolla Cross: kompaktni SUV koji kombinuje svestranost SUV-a sa efikasnošću i praktičnošću renomirane Corolle. Dizajnirana za aktivan životni stil, Corolla Cross nudi dinamično iskustvo vožnje sa naprednom tehnologijom, prostranim enterijerom i pouzdanim performansama.

Toyota Corolla Cross 2024 ima dinamičan i moderan dizajn koji se ističe u segmentu kompaktnih SUV vozila. Dizajnirana imajući na umu praktičnost, Toyota Corolla Cross nudi raznovrsnu unutrašnjost sa više rešenja za skladištenje. Zadnja sedišta se lako mogu podesiti kako bi se proširio tovarni prostor, što ga čini pogodnim za nošenje namirnica, sportske opreme ili prtljaga. Kompaktna veličina i povišen položaj za vožnju pružaju odličnu vidljivost i čine parkiranje i manevrisanje u urbanim sredinama lakim. Hibridni pogonski sklop takođe naglašava ekološku vožnju sa nižim emisijama i smanjenom potrošnjom goriva.

Iskusite savršenu kombinaciju stila, tehnologije i svestranosti sa Toyota Corolla Cross 2024. Ovaj kompaktni SUV dizajniran je da vaše urbane avanture učini prijatnijim i efikasnijim, nudeći sve što vam je potrebno za udobno i povezano iskustvo vožnje. Otkrijte Toyota Corolla Cross i podignite svoje svakodnevne vožnje sa svojom jedinstvenom mešavinom sportskog karaktera, inovativnosti i praktičnosti.