Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Toyota C-HR

Toyota C-HR
Toyota C-HR

Opis vozila

Toyota C-HR: moderan i svestran kompaktni SUV koji kombinuje prepoznatljiv dizajn sa naprednom tehnologijom i efikasnim performansama. Dizajniran za urbane avanturiste i trendsetere, C-HR nudi dinamično iskustvo vožnje sa dovoljno prostora, udobnosti i mogućnosti povezivanja.

Toyota C-HR 2024 ima upečatljiv i savremen dizajn koji se ističe na gradskim ulicama. Toyota C-HR naglašava ekološku vožnju sa svojim efikasnim motorom i opcijom hibridnog pogona. Hibridna varijanta kombinuje benzinski motor sa električnim motorom za odličnu efikasnost goriva i niže emisije, što je čini izborom ekološki svesnim za vozače koji vode računa o životnoj sredini.

Iskusite savršenu kombinaciju stila, tehnologije i svestranosti sa Toyota C-HR 2024. Ovaj kompaktni SUV dizajniran je da vaše urbane avanture učini prijatnijim i efikasnijim, nudeći sve što vam je potrebno za udobno i povezano iskustvo vožnje. Otkrijte Toyota C-HR i uzdignite svoje svakodnevne vožnje svojom jedinstvenom mešavinom stila, inovacija i pouzdanosti.