Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Škoda Kodiaq

Škoda Kodiaq
Škoda Kodiaq

Opis vozila

Kodiaq se može pohvaliti hrabrim i sofisticiranim dizajnom, sa prostranim i luksuznim enterijerom u kome udobno sjede sedam osoba. Visokokvalitetni materijali i promišljeni detalji čine svaku vožnju zadovoljstvom.

Uz niz moćnih i efikasnih motora, Kodiak nudi dinamično i glatko iskustvo vožnje. Bez obzira da li ste na gradskim ulicama ili seoskim putevima, odlično se ponaša.

Opremljen vrhunskim bezbednosnim funkcijama kao što su detekcija mrtvog ugla, kočenje u slučaju nužde i prilagodljivi tempomat, Kodiakq čuva vas i vašu porodicu na svakom putovanju.

Kodiaq je prepun napredne tehnologije, uključujući veliki info-zabavni sistem sa ekranom osetljivim na dodir, povezivanje sa pametnim telefonom i vrhunski zvučni sistem. Ostanite povezani i zabavite se u pokretu!

Sa svojim fleksibilnim sedištima i velikim tovarnim prostorom, Kodiaq je savršen za porodice, putovanja i avanture na otvorenom. Zadnja sedišta se preklapaju kako bi se stvorila velika tovarna površina.