Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Renault Capture

Renault Capture
Renault Capture

Opis vozila

Renault Captur 2024: gde se smeli dizajn susreće sa naprednom tehnologijom u svestranom i dinamičnom kompaktnom SUV-u. Ova najnovija iteracija Captur-a kombinuje upečatljivu estetiku, inovativne karakteristike i odzivne performanse kako bi poboljšao vaše iskustvo vožnje.

Vrhunski materijali, intuitivne kontrole i najsavremenija tehnologija spajaju se kako bi stvorili privlačnu i prefinjenu unutrašnjost. Od ergonomski dizajniranih sedišta do naprednog infotainment sistema sa besprekornom integracijom pametnog telefona preko Apple CarPlai-a i Android Auto-a, svaki detalj je napravljen da poboljša vaše zadovoljstvo u vožnji.

Sa svojom raznovrsnom unutrašnjosti i velikim tovarnim prostorom, Renault Captur 2024 je koliko praktičan, toliko i moderan. Bez obzira da li obavljate svakodnevne poslove ili krećete u avanturu vikendom, Captur se prilagođava vašem životnom stilu, nudeći fleksibilnost i udobnost koja vam je potrebna.