Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Renault Austral

Renault Austral
Renault Austral

Opis vozila

Renault Austral 2024: gde se inovacija susreće sa elegancijom u svestranom i dinamičnom SUV-u. Ovaj najnoviji dodatak Renaultovoj liniji kombinuje najsavremeniju tehnologiju, prefinjen dizajn i robusne performanse kako bi pružio iskustvo vožnje koje je uzbudljivo i praktično.

Renault Austral iz 2024. ističe se svojim smelim, savremenim dizajnom. Elegantne linije, istaknuta prednja maska i prepoznatljivo LED osvetljenje stvaraju upečatljivu prisutnost na putu. Aerodinamički profil ne samo da poboljšava vizuelnu privlačnost, već i poboljšava efikasnost goriva i rukovanje. Sa svojim modernim estetskim i robusnim stavom, Austral je dizajniran da impresionira.

Iskusite savršenu kombinaciju stila, tehnologije i performansi sa Renault Austral 2024. Ovaj dinamični SUV je napravljen da poboljša vaše iskustvo vožnje, nudeći sve što vam je potrebno kako za gradska putovanja tako i za avanturistička putovanja.