Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Peugeot 508 PSE

Peugeot 508 PSE
Peugeot 508 PSE

Opis vozila

Peugeot 508 PSE: varijanta visokih performansi elegantne izvršne limuzine koja pruža električnu snagu, precizno rukovanje i sportski stil. Dizajniran od strane Peugeot Sport Engineered (PSE), 508 PSE oličava nasleđe ovog brenda u motosportu i posvećenost inovacijama, nudeći uzbudljivo iskustvo vožnje za entuzijaste i vozače orijentisane na performanse.

Peugeot 508 PSE 2024 ima agresivan i atletski dizajn koji ga izdvaja od standardnog modela. Njegove dinamične linije, izvajana karoserija i prepoznatljivi PSE stilski znaci stvaraju smelo i zapovedno prisustvo na putu.

Uprkos svojim mogućnostima visokih performansi, Peugeot 508 PSE ostaje posvećen ekološkoj vožnji sa svojim plug-in hibridnim pogonom. Sa mogućnošću vožnje samo na električni pogon na kratkim udaljenostima, 508 PSE nudi niže emisije i poboljšanu efikasnost goriva u poređenju sa tradicionalnim vozilima na benzin, što ga čini održivijim izborom za entuzijaste performansi.

Doživite uzbuđenje performansi sa Peugeotom 508 PSE 2024. Sa svojom snagom naelektrisanja, preciznim rukovanjem i sportskim stilom, 508 PSE nudi uzbudljivo iskustvo vožnje koje će sigurno impresionirati entuzijaste i vozače. Otkrijte Peugeot 508 PSE i oslobodite svoju strast za vožnjom sa ovom limuzinom visokih performansi kompanije Peugeot Sport Engineered.