Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Peugeot 508

Peugeot 508
Peugeot 508

Opis vozila

Peugeot 508: sofisticirana i dinamična izvršna limuzina koja kombinuje eleganciju, performanse i najsavremeniju tehnologiju. Dizajniran da pruži izuzetno iskustvo vožnje, 508 oličava Peugeotovu posvećenost stilu, inovacijama i umeću izrade.

Peugeot 508 2024 ima elegantan i elegantan dizajn koji privlači pažnju na putu. Njegov nizak profil, izvajane linije karoserije i smela prednja rešetka stvaraju upečatljivu siluetu koja odiše samopouzdanjem i sofisticiranošću.

Peugeot 508 je dizajniran sa ekološkom vožnjom na umu, sa efikasnim motorima i aerodinamičnim dizajnom koji doprinose smanjenju emisije štetnih gasova i smanjenoj potrošnji goriva. Odabirom 508, možete uživati u zelenijem iskustvu vožnje bez kompromisa u pogledu performansi ili luksuza.

Doživite savršenu kombinaciju stila, performansi i tehnologije sa Peugeotom 508 iz 2024. Ova limuzina izvršnog karaktera je dizajnirana da poboljša vaše iskustvo u vožnji svojim elegantnim dizajnom, luksuznom unutrašnjosti i naprednim karakteristikama. Otkrijte Peugeot 508 i redefinišite svoja očekivanja o tome šta limuzina može biti.