Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Peugeot 308 SW

Peugeot 308 SW
Peugeot 308 SW

Opis vozila

Peugeot 308 SW: svestran i praktičan karavan koji kombinuje elegantan dizajn, naprednu tehnologiju i prostranu unutrašnjost kako bi zadovoljio potrebe modernih porodica i avanturista. Bez obzira da li se punite za vikend ili obavljate poslove po gradu, 308 SW nudi izuzetan komfor, udobnost i stil za svako putovanje.

Peugeot 308 SW 2024 ima moderan i funkcionalan dizajn koji poboljšava i estetiku i praktičnost. Njegova izdužena silueta, izvajane linije i dinamična prednja rešetka stvaraju upečatljivu prisutnost na putu. Izdužena linija krova i krovne šine doprinose njegovom sportskom izgledu, dok istovremeno pružaju dodatne mogućnosti za nošenje tereta.

Peugeot 308 SW je dizajniran sa ekološkom vožnjom na umu, sa efikasnim motorima i aerodinamičnim dizajnom koji doprinose nižim emisijama i smanjenoj potrošnji goriva. Odabirom 308 SW, možete uživati u zelenijem iskustvu vožnje bez kompromisa u pogledu performansi ili stila.

Iskusite savršenu kombinaciju stila, prostora i tehnologije sa Peugeotom 308 SW 2024. Ovaj svestrani karavan je dizajniran da vaša putovanja učini ugodnijim i praktičnijim, bilo da putujete sa porodicom ili istražujete nove destinacije. Otkrijte Peugeot 308 SW i podignite svoje iskustvo vožnje sa njegovom jedinstvenom mešavinom udobnosti, svestranosti i inovacije.