Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Peugeot 308

Peugeot 308
Peugeot 308

Opis vozila

Peugeot 308: elegantan i sofisticiran kompaktni automobil koji podiže vaše iskustvo vožnje svojim modernim dizajnom, naprednom tehnologijom i efikasnim performansama. Bez obzira da li krstarite gradskim ulicama ili krećete na duga putovanja, 308 nudi savršen spoj stila, udobnosti i inovacije za pronicljive vozače.

Peugeot 308 2024 ima elegantan i savremen dizajn koji odiše elegancijom i sofisticiranošću. Njegova aerodinamična karoserija, izvajane linije i prepoznatljiva prednja maska predstavljaju hrabru izjavu na putu.

Peugeot 308 je dizajniran imajući na umu ekološku vožnju, sa efikasnim motorima i aerodinamičnim dizajnom koji doprinose nižoj emisiji izduvnih gasova i smanjenoj potrošnji goriva. Odabirom 308, možete uživati u zelenijem iskustvu vožnje bez kompromisa u pogledu performansi ili stila.

Doživite savršenu kombinaciju stila, tehnologije i efikasnosti sa Peugeotom 308 2024. Ovaj kompaktni automobil je dizajniran da učini vaše iskustvo vožnje ugodnijim i održivijim, nudeći sve što vam je potrebno za udobno i povezano putovanje. Otkrijte Peugeot 308 i poboljšajte svoje svakodnevne vožnje svojom jedinstvenom mešavinom sofisticiranosti, inovacije i performansi.