Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mini John Cooper Works

Mini John Cooper Works
Mini John Cooper Works

Opis vozila

Predstavljamo liniju John Cooper Works (JCW) iz MINI-ja: asortiman vozila visokih performansi koja kombinuju MINI-jev kultni dizajn sa uzbudljivom snagom i preciznošću. Razvijen u saradnji sa Džon Kuper Vorksom, legendarnim trkačkim timom, svaki JCW model nudi adrenalinsko iskustvo vožnje koje je savršeno za entuzijaste i one koji traže uzbuđenje.

U srcu svakog modela John Cooper Works je moćan pogonski sklop koji pruža uzbudljive performanse na putu ili stazi. Bilo da se radi o motoru sa turbopunjačem u JCWHatchu, motoru sa velikim brojem obrtaja u JCW kabrioletu ili o elektrifikovanom pogonskom sistemu u JCW Countriman-u, svaki JCV model nudi uzbudljivo ubrzanje, oštro rukovanje i preciznu kontrolu u svakoj situaciji vožnje. Sa unapređenim kočnicama, vešanjem i izduvnim sistemima, JCW modeli su projektovani za maksimalne performanse i uzbuđenje u vožnji.

Izgrađeni na MINI-jevoj legendarnoj šasiji koja liči na karting, modeli John Cooper Works nude agilno rukovanje, precizno upravljanje i povratne informacije koje reaguju da svaki ćošak izgleda kao trkačka staza.

Doživite uzbuđenje vožnje visokih performansi sa linijom John Cooper Works iz MINI-ja. Bilo da odaberete Hatch, Convertible, Clubman ili Countriman, svaki JCW model nudi uzbudljive performanse, dinamičan dizajn i prilagođeno upravljanje koje će sigurno zadovoljiti čak i najizbirljivije entuzijaste. Otkrijte liniju John Cooper Works-a i oslobodite svog unutrašnjeg trkača u MINI-ju koji je projektovan za uzbuđenje i napravljen za avanturu.