Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mini Edition

Mini Edition
Mini Edition

Opis vozila

Predstavljamo MINI Edition: specijalnu liniju izdanja koja otelotvoruje suštinu MINI-jevog kultnog dizajna i nasleđa, dok nudi jedinstvene karakteristike i opcije prilagođavanja. Dostupni u različitim modelima u MINI liniji, modeli Edition su dizajnirani da vozačima pruže ekskluzivni stil, poboljšane performanse i vrhunsko iskustvo vožnje koje se izdvaja iz gomile.

Svaki MINI Edition model ima ekskluzivne stilske elemente koji ga izdvajaju od standardnih modela u liniji. Od jedinstvenih boja eksterijera i posebnih oznaka izdanja do prepoznatljivih unutrašnjih akcenata i vrhunskih materijala, modeli Edition nude nivo prilagođavanja i personalizacije koji omogućava vozačima da izraze svoju individualnost i stil. Bilo da se radi o specijalnoj završnoj boji, dizajnu točkova od lake legure ili paketu unutrašnjih ukrasa, modeli Edition su dizajnirani da okrenu glave i daju izjavu na putu.

Kao modeli specijalnog izdanja, MINI Edition modeli mogu imati ograničenu dostupnost i proizvodnju, što ih čini veoma traženim od strane kolekcionara i entuzijasta. Svojim jedinstvenim stilom, poboljšanim performansama i vrhunskim karakteristikama, modeli Edition nude nivo ekskluzivnosti i poželjnosti koji ih izdvaja u MINI liniji.

Iskusite vrhunski izraz MINI-jevog kultnog dizajna i nasleđa uz MINI Edition liniju. Sa ekskluzivnim stilom, poboljšanim performansama i vrhunskim karakteristikama, modeli Edition nude jedinstveno i nezaboravno iskustvo vožnje koje će sigurno oduševiti MINI entuzijaste i kolekcionare. Otkrijte MINI Edition liniju i prihvatite novu eru stila, performansi i ekskluzivnosti u automobilu koji je jedinstven kao i vi.