Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mini Countryman Plug In Hybrid

Mini Countryman Plug In Hybrid
Mini Countryman Plug In Hybrid

Opis vozila

Predstavljamo MINI Countriman Plug-In Hibrid: svestran i ekološki SUV koji kombinuje MINIjev kultni dizajn sa elektrificiranom tehnologijom pogona. Sa svojom prostranom unutrašnjosti, naprednim plug-in hibridnim sistemom i mogućnošću pogona na sva četiri točka, Countriman Plug-In Hibrid nudi održivo i avanturističko iskustvo vožnje koje je savršeno za moderan način života.

MINI Countriman Plug-In Hibrid ima sofisticirani plug-in hibridni pogon koji kombinuje benzinski motor sa električnim motorom i litijum-jonskom baterijom. Ovaj hibridni sistem vam omogućava da vozite u čisto električnom režimu za putovanje na posao bez emisija štetnih gasova i kratka putovanja, istovremeno pružajući fleksibilnost benzinskog motora za duža putovanja. Sa svojim efikasnim pogonom, Countriman Plug-In Hibrid nudi smanjenu potrošnju goriva i niže emisije u poređenju sa tradicionalnim vozilima na benzin, što ga čini ekološki prihvatljivim izborom za vozače koji vode računa o životnoj sredini.

Iskusite savršen spoj održivosti, svestranosti i performansi sa MINI Countriman Plug-In Hibrid. Bilo da putujete na posao, obavljate poslove po gradu ili krećete u avanturu vikendom, Countriman Plug-In Hibrid nudi prostor, tehnologiju i mogućnosti koje su vam potrebne da svako putovanje učinite nezaboravnim. Otkrijte MINI Countriman Plug-In Hibrid i prihvatite novu eru ekološke vožnje u modernom i avanturističkom SUV-u koji je koliko praktičan, toliko i zabavan.