Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mini 5 Door Hatch

Mini 5 Door Hatch
Mini 5 Door Hatch

Opis vozila

MINI Hatch sa 5 vrata: svestran i dinamičan kompaktni automobil koji kombinuje kultni MINI dizajn sa poboljšanom praktičnošću i funkcionalnošću. Sa svojim kultnim stilom, prostranom unutrašnjosti i okretnim performansama, novi Hatch sa 5 vrata nudi zabavno i uzbudljivo iskustvo vožnje kako za urbane istraživače tako i za one koji traže avanturu.

Potpuno novi MINI Hatch sa 5 vrata zadržava klasične elemente dizajna koji su MINI učinili odmah prepoznatljivim na putu. Od karakterističnih kružnih farova i heksagonalne rešetke do kompaktnih proporcija i sportskog profila, Hatch sa 5 vrata odiše MINI-jevim šarmom i karakterom. Dodatak dva dodatna vrata poboljšava pristupačnost i praktičnost, što olakšava smeštaj putnika i tereta bez kompromisa u pogledu stila.

Iskusite savršen spoj stila, raznovrsnosti i performansi sa potpuno novim MINI Hatch sa 5 vrata. Bilo da se krećete gradskim ulicama, upuštate se u avanturu za vikend ili obavljate poslove po gradu, Hatch sa 5 vrata nudi prostor, tehnologiju i uzbuđenje koji su vam potrebni da svako putovanje učinite nezaboravnim. Otkrijte potpuno novi MINI Hatch sa 5 vrata i prihvatite MINI stil života u automobilu koji je koliko praktičan, toliko i moderan.