Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mini 3 Door Hatch

Mini 3 Door Hatch
Mini 3 Door Hatch

Opis vozila

Predstavljamo potpuno novi MINI Hatch sa 3 vrata: kultni i uzbudljivi kompaktni automobil koji spaja klasični MINI stil sa modernom tehnologijom i performansama. Sa svojim bezvremenskim dizajnom, okretnim rukovanjem i prilagodljivim opcijama, novi Hatch sa 3 vrata nudi zabavno i personalizovano iskustvo vožnje kao niko drugi.

Potpuno novi MINI Hatch sa 3 vrata zadržava vanvremenske elemente dizajna koji su MINI decenijama učinili kulturnom ikonom. Od svojih prepoznatljivih kružnih farova i šestougaone rešetke do kompaktnih proporcija i sportskog profila, Hatch sa 3 vrata odiše MINI-jevim šarmom i karakterom.

Doživite uzbuđenje vožnje sa potpuno novim MINI Hatch-om sa 3 vrata. Sa svojim kultnim dizajnom, agilnim upravljanjem i prilagodljivim opcijama, Hatch sa 3 vrata nudi zabavno i personalizovano iskustvo vožnje koje je jedinstveno MINI. Otkrijte potpuno novi MINI Hatch sa 3 vrata i krenite na putovanje uzbuđenja i individualnosti u kompaktnom automobilu koji odlikuje ličnost.