Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mini 3 Door Cooper SE

Mini 3 Door Cooper SE
Mini 3 Door Cooper SE

Opis vozila

MINI Cooper SE sa 3 vrata: kompaktan i elektrifikujući hečbek koji kombinuje MINI-jev kultni dizajn sa vožnjom bez emisija. Sa svojim prepoznatljivim stilom, agilnim upravljanjem i električnim pogonom, Cooper SE sa 3 vrata nudi uzbudljivo iskustvo vožnje koje je i ekološki svesno i zabavno.

MINI Cooper SE sa 3 vrata zadržava klasične elemente dizajna koji su MINI učinili odmah prepoznatljivim na putu. Od svojih kultnih kružnih farova i šestougaone rešetke do kompaktnih dimenzija i sportskog profila, Cooper SE sa 3 vrata odiše MINI-jevim šarmom i karakterom.

Iskusite budućnost gradske vožnje sa MINI Cooper SE sa 3 vrata. Sa svojim kultnim dizajnom, naelektrisanim performansama i najsavremenijom tehnologijom, Cooper SE sa 3 vrata nudi uzbudljivo i održivo iskustvo vožnje koje je nepogrešivo MINI. Otkrijte MINI Cooper SE sa 3 vrata i prihvatite novu eru vožnje bez emisija bez kompromisa u pogledu stila ili zabave.