Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV GLS

Mercedes SUV GLS
Mercedes SUV GLS

Opis vozila

Mercedes-Benz GLS: gde se luksuz susreće sa snagom i prostorom u vrhunskom SUV-u pune veličine. Kao vodeći model Mercedes-Benz SUV linije, GLS redefiniše premium transport svojom prostranom unutrašnjosti, naprednom tehnologijom i zapovednim prisustvom na putu.

Zakoračite unutra i doživite oličenje luksuza, gde visokokvalitetni materijali i najsavremenije karakteristike stvaraju atmosferu prefinjene elegancije. Sa dovoljno sedišta za do sedam putnika, uključujući dostupne kapetanske stolice u drugom redu, GLS nudi neuporedivu udobnost za svakog putnika.

Ali GLS se ne odnosi samo na luksuz – već i na performanse. Sa nizom moćnih opcija motora, naprednim sistemima vešanja i dostupnim 4 MATIC pogonom na sva četiri točka, ovaj SUV pruža glatko i uzbudljivo iskustvo vožnje, bilo da krstarite autoputem ili se krećete po terenu.

Od svog upečatljivog spoljašnjeg dizajna do prostranog i raskošnog enterijera, Mercedes-Benz GLS postavlja standard za luksuzne SUV vozila. Doživite vrhunac automobilske izvrsnosti i poboljšajte svoje iskustvo vožnje uz GLS danas.