Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV GLE Coupe

Mercedes SUV GLE Coupe
Mercedes SUV GLE Coupe

Opis vozila

Mercedes-Benz GLE Coupe: gde se spajaju sportska elegancija i svestranost SUV vozila da bi redefinisali iskustvo vožnje. Kao elegantan i dinamičan krosover, GLE Coupe spaja praktičnost SUV-a sa agilnošću kupea, nudeći uzbudljivu kombinaciju performansi i stila.

Zakoračite unutra i otkrijte kabinu dizajniranu da impresionira, sa luksuznim materijalima i najsavremenijom tehnologijom neprimetno integrisanim. Od udobnog sedišta do intuitivnog infotainment sistema, svaki detalj je napravljen da poboljša vaše zadovoljstvo u vožnji.

Ali GLE Coupe se ne odnosi samo na izgled – već i na performanse. Sa nizom moćnih motora, naprednim sistemima vešanja i dostupnim 4 MATIC pogonom nasva četiri točka, ovaj krosover pruža dinamično iskustvo vožnje uz precizno upravljanje i brzo reagovanje.

Prihvatite uzbuđenje na putu i ​​doživite savršen balans luksuza i performansi sa GLE Coupeom danas.