Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV GLE

Mercedes SUV GLE
Mercedes SUV GLE

Opis vozila

Mercedes-Benz GLE: gde se spajaju luksuz, inovacija i performanse da bi se stvorilo iskustvo vožnje za razliku od bilo kojeg drugog. Kao luksuzni SUV srednje veličine, GLE predstavlja oličenje sofisticiranosti i svestranosti za vozače koji zahtevaju izvrsnost.

Zakoračite unutra i uronite u svet luksuza, gde se vrhunski materijali i najsavremenija tehnologija usklađuju kako bi stvorili prefinjenu i udobnu kabinu. Od prostranih sedišta do najsavremenijeg informativno-zabavnog sistema, svaki aspekt GLE-a je dizajniran imajući na umu vašu udobnost i udobnost.

Ali luksuz nije jedino obeležje GLE-a – već se radi i o performansama. Sa nizom moćnih opcija motora, naprednim sistemima vešanja i dostupnim 4 MATIC pogonom na sva četiri točka, ovaj SUV pruža dinamično iskustvo vožnje sa izuzetnom agilnošću i kontrolom.