Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV GLC Coupe

Mercedes SUV GLC Coupe
Mercedes SUV GLC Coupe

Opis vozila

Mercedes-Benz GLC Coupe: gde se kombinuju sportska elegancija i svestranost SUV-a da bi se stvorilo jedinstveno iskustvo vožnje.Ovaj elegantan i moderan krosover redefiniše šta znači voziti u luksuzu, nudeći savršenu fuziju performansi i sofisticiranosti.

Zakoračite unutra i doživite kabinu dizajniranu da očara, sa vrhunskim materijalima i najsavremenijom tehnologijom koja je neprimetno integrisana. Od ergonomskog sedišta do intuitivnog infotainment sistema, svaki detalj je napravljen da poboljša vaše zadovoljstvo u vožnji.

Ali GLC Coupe se ne odnosi samo na estetiku – već i na performanse. Sa nizom moćnih motora i dostupnim 4 MATIC pogonom na sva četiri točka,ovaj krosover pruža uzbudljivo iskustvo vožnje sa agilnim upravljanjem i brzim odzivom.

Bilo da krstarite gradskim ulicama ili se upuštate u avanturu vikendom, Mercedes-BenzGLC Coupe osigurava da stignete sa stilom. Prihvatite uzbuđenje na putu i ​​doživite savršenu ravnotežu luksuza i performansi sa GLC Coupeom danas.