Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV GLC AMG

Mercedes SUV GLC AMG
Mercedes SUV GLC AMG

Opis vozila

Mercedes-AMG GLC SUV: gde se svestranost susreće sa uzbudljivim performansama u elegantnom i moćnom paketu. Ovaj izuzetan SUV iz Mercedes-AMG-a neprimetno spaja praktičnost SUV-a sa električnim iskustvom vožnje karakterističnim za AMG brend, nudeći neuporediv balans uzbuđenja i funkcionalnosti.

Uđite unutra i doživite kabinu koja bez napora kombinuje luksuz sa atletizmom, sa vrhunskim materijalima i naprednom tehnologijom koja je neprimetno integrisana. Od pažljivo izrađenih AMG sportskih sedišta do intuitivnog infotainment sistema, svaki detalj je pažljivo dizajniran da poboljša vaše zadovoljstvo u vožnji.

Ali prava suština Mercedes-AMG GLC SUV-a leži u njegovim izvanrednim performansama. Sa moćnim motorom koji su napravili AMG inženjeri, zajedno sa precizno podešenim vešanjem i dinamičnim upravljanjem, ovaj SUV pruža uzbudljivo ubrzanje i preciznu kontrolu, obezbeđujući privlačno iskustvo vožnje na bilo kom terenu.