Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV GLB AMG

Mercedes SUV GLB AMG
Mercedes SUV GLB AMG

Opis vozila

Mercedes-AMG GLB SUV: gde se raznovrsnost prepliće sa visokim performansama u kompaktnom, ali robusnom paketu. Ovaj izuzetni SUV iz Mercedes-AMG-a neprimetno spaja praktičnost SUV-a sa uzbudljivim performansama sinonimnim za AMG brend, nudeći uzbudljivo iskustvo vožnje za one koji traže i uzbuđenje i funkcionalnost.

Zakoračite unutra i uronite u kabinu koja savršeno balansira između luksuza i sportskog stila, sa vrhunskim materijalima i naprednom tehnologijom koja je neprimetno integrisana. Od pomno izrađenih AMG sportskih sedišta do intuitivnog sistema za informisanje i zabavu, svaki detalj je promišljeno dizajniran da poveća vaše zadovoljstvo u vožnji.

Ali prava suština Mercedes-AMG GLB SUV-a leži u njegovim impresivnim performansama. Sa snažnim motorom koji su konstruisali AMG stručnjaci, u kombinacijisa sportski podešenim vešanjem i preciznim rukovanjem, ovaj SUV pruža uzbudljivo ubrzanje i brzu kontrolu, obezbeđujući privlačno iskustvo vožnje na bilo kom terenu.