Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV GLB

Mercedes SUV GLB
Mercedes SUV GLB

Opis vozila

Predstavljamo Mercedes-Benz GLB: svestrani SUV koji kombinuje prostranost, funkcionalnost i luksuz u kompaktnom, ali sposobnom- paketu. Dizajniran da se prilagodi vašem načinu života, GLB sa lakoćom prelazi sa gradskih ulica na avanture van puta.

Uđite unutra i doživite kabinu koja je prefinjena koliko i raznovrsna. Sa dostupnim tri reda sedišta, GLB nudi dovoljno prostora za putnike i teret, što ga čini savršenim za porodične izlete ili izlete tokom vikenda. Vrhunski materijali, napredna tehnologija i promišljeni sadržaji osiguravaju da svako putovanje bude udobno i udobno.

Ali GLB se ne odnosi samo na praktičnost – već i na performanse. Sa snažnim motorima i dostupnim 4 MATIC pogonom na sva četiri točka, ovaj SUV pruža performanse koje ulivaju samopouzdanje bilo da se krećete u gradskom saobraćaju ili se nosite sa neravnim terenom.

Sa svojim smelim dizajnom, impresivnom svestranošću i naprednim bezbednosnim funkcijama, Mercedes-Benz GLB je spreman da se suoči sa svime što vam život baci. Prihvatite slobodu otvorenog puta i doživite luksuz GLB-a danas.