Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV GLA AMG

Mercedes SUV GLA AMG
Mercedes SUV GLA AMG

Opis vozila

Mercedes-AMG GLA SUV: gde se performanse susreću sa svestranošću u kompaktnom, ali dinamičnom paketu. Ovaj izuzetni SUV iz Mercedes-AMG-a kombinuje praktičnost SUV-a sa uzbudljivim performansama sinonimnim za AMG brend, stvarajući uzbudljivo iskustvo vožnje za entuzijaste.

Uđite unutra i doživite kabinu koja balansira između sportskog karaktera i prefinjenosti, sa vrhunskim materijalima i naprednom tehnologijom na dohvat ruke. Od AMG sportskih sedišta do intuitivnog infotainment sistema, svaki detalj je napravljen da poboljša vaše zadovoljstvo u vožnji.

Ali pravo srce Mercedes-AMG GLA SUV-a leži u njegovim performansama. Sa snažnim motorom koji su razvili AMG inženjeri, u kombinaciji sa sportskim podešenim vešanjem i dinamičnim upravljanjem, ovaj SUV pruža uzbudljivo ubrzanje i agilno manevrisanje, osiguravajući da svaka vožnja bude uzbuđena.