Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV GLA

Mercedes SUV GLA
Mercedes SUV GLA

Opis vozila

Predstavljamo Mercedes-Benz GLA: gde se svestranost, stil i performanse spajaju u kompaktnom, ali dinamičnom SUV-u. Dizajniran za urbane avanturiste i vikend istraživače, GLA kombinuje agilnost limuzine sa prostranošću i robusnošću SUV-a.

Uđite unutra i otkrijte kabinu koja je istovremeno privlačna i funkcionalna, sa vrhunskim materijalima i intuitivnom tehnologijom na dohvat ruke. Bilo da putujete na posao ili krećete na putovanje, GLA nudi udobnost i udobnost za svako putovanje.

Ali nemojte dozvoliti da vas njegova kompaktna veličina zavara — GLA ima odlične performanse. Sa prilagodljivim upravljanjem, snažnim motorima i dostupnim 4 MATIC pogonom na sva četiri točka, ovaj SUV pruža uzbudljivo iskustvo vožnje na bilo kom terenu.

Sa svojim elegantnim dizajnom, impresivnom potrošnjom goriva i naprednim bezbednosnim karakteristikama, Mercedes-Benz GLA je savršen saputnikza moderan život. Prihvatite svestranost SUV-a bez žrtvovanja stila ili performansi—doživite GLA i unapredite svoje iskustvo vožnje danas