Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV EQS

Mercedes SUV EQS
Mercedes SUV EQS

Opis vozila

Predstavljamo Mercedes EQS SUV: gde se elektrifikacija susreće sa luksuzom i inovacijom u zadivljujućem i održivom paketu. Kao vodeći SUV u Mercedesovoj EQ liniji, EQS SUV postavlja nove standarde za premium električna vozila, nudeći harmoničan spoj elegancije, performansi i ekološke svesti.

Uđite unutra i doživite prostran i pedantno izrađen enterijer koji odiše raskošomi sofisticiranošću. Od najfinijih materijala do najnovije tehnologije, svaki detalj je dizajniran da unapredi vaše iskustvo vožnje i obezbedi neuporediv komfor za sve putnike.

Ali EQS SUV nije samo luksuz – već i održivost. Sa svojim potpuno električnim pogonom i posvećenošću vožnji sa nultom emisijom, ovaj SUV predstavlja budućnost ekološki svesne mobilnosti. Doživite uzbuđenje trenutnog obrtnog momenta i glatkog ubrzanja, sve dok smanjujete svoj ugljenični otisak i doprinosite čistijoj, zelenijoj planeti.