Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV EQE

Mercedes SUV EQE
Mercedes SUV EQE

Opis vozila

Predstavljamo Mercedes EQE SUV: gde se elektrifikacija susreće sa luksuzom i raznovrsnošću u elegantnom i održivom paketu. Kao najnoviji dodatak Mercedesovoj EQ liniji, ovaj SUV oličava posvećenost brenda inovacijama i ekološkoj odgovornosti.

Uđite unutra i doživite prostranu i prefinjenu unutrašnjost dizajniranu da poboljša vaše iskustvo vožnje. Sa vrhunskim materijalima, naprednom tehnologijom i promišljenim pogodnostima, EQE SUV nudi i udobnost i udobnost za sve putnike.

Ali EQE SUV nije samo luksuz – već i održivost. Sa svojim potpuno električnim pogonom i mogućnostima nulte emisije, ovaj SUV predstavlja zeleniji način putovanja bez kompromisa u pogledu performansi. Bez obzira da li se krećete gradskim ulicama ili krećete na putovanje, EQE SUV pruža glatku vožnju sa minimalnim uticajem na životnu sredinu.