Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV AMG GLE Coupe

Mercedes SUV AMG GLE Coupe
Mercedes SUV AMG GLE Coupe

Opis vozila

Mercedes-AMG GLE SUV Coupe: gde se elegantan dizajn susreće sa sposobnošću visokih performansi u zadivljujućem i svestranom paketu. Ovaj izuzetan SUV kupe iz Mercedes-AMG-a neprimetno spaja sportsku estetiku kupea sa zapovednim prisustvom i performansama karakterističnim za AMG brend, nudeći iskustvo vožnje koje je istovremeno uzbudljivo i luksuzno

Uđite unutra i uronite u kabinu koja odiše i elegancijom i atletizmom, sa vrhunskim materijalima i najsavremenijom tehnologijom koja je neprimetno integrisana. Od pomno izrađenih AMG sportskih sedišta do intuitivnog sistema za informisanje i zabavu, svaki detalj je pomno dizajniran da poveća vaše zadovoljstvo u vožnji.

Ali prava suština Mercedes-AMG GLE SUV Coupea leži u njegovim izuzetnim performansama. Sa moćnim motorom koji su konstruisali AMG stručnjaci, zajedno sa precizno podešenim vešanjem i dinamičnim upravljanjem, ovaj SUV Coupe pruža uzbudljivo ubrzanje i preciznu kontrolu, obezbeđujući privlačno iskustvo vožnje na bilo kom putu.