Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes SUV AMG GLE

Mercedes SUV AMG GLE
Mercedes SUV AMG GLE

Opis vozila

Mercedes-AMG GLE SUV: gde se snaga susreće sa luksuzom u zapovednomi prefinjenom paketu. Ovaj izuzetni SUV iz Mercedes-AMG-a neprimetno kombinuje svestranost SUV-a sa uzbudljivim performansama karakterističnim za AMG brend, nudeći neuporedivo iskustvo vožnje koje redefiniše pojam luksuza.

Uđite unutra i doživite kabinu koja bez napora spaja raskoš sa atletizmom, sa vrhunskim materijalima i najsavremenijom tehnologijom koja je neprimetno integrisana. Od pomno izrađenih AMG sportskih sedišta do intuitivnog sistema za informisanje i zabavu, svaki detalj je pomno dizajniran da poveća vaše zadovoljstvo u vožnji.

Ali prava suština Mercedes-AMG GLE SUV-a leži u njegovim izvanrednim performansama. Sa moćnim motorom koji su konstruisali AMG stručnjaci, zajedno sa precizno podešenim vešanjem i dinamičkim upravljanjem, ovaj SUV pruža uzbudljivo ubrzanje i preciznu kontrolu, obezbeđujući privlačno iskustvo vožnje na bilo kom terenu.