Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes Limousine AMG EQS

Mercedes Limousine AMG EQS
Mercedes Limousine AMG EQS

Opis vozila

Mercedes-AMG EQS: otelotvorenje elektrifikovanih performansi i redefinisanog luksuza. Nastao iz fuzije Mercedes-Benz-ove električne EK linije i AMG-ovog inženjeringa visokih performansi, ova električna limuzina predstavlja vrhunac automobilske inovacije.

Uđite unutra i doživite kabinu napravljenu sa pažnjom na detalje, sa vrhunskim materijalima i najsavremenijom tehnologijom koja je neprimetno integrisana. Od luksuznih sedišta do naprednog infotainment sistema, svaki aspekt EQS enterijera je dizajniran da pruži neuporedivo iskustvo vožnje.

Ali prava suština Mercedes-AMG EQS leži u njegovim električnim performansama. Sa snažnim električnim pogonom koji su razvili AMG inženjeri, zajedno sa precizno podešenim vešanjem i dinamičkim upravljanjem, ova limuzina pruža uzbudljivo ubrzanje i agilnost koji redefinišu šta znači voziti električnu energiju.

Bez obzira da li se krećete gradskim ulicama ili krećete u veliku avanturu,Mercedes-AMG EQS nudi nenadmašnu kombinaciju performansi i luksuza. Iskusite budućnost automobilske izvrsnosti sa Mercedes-AMG EQS i prihvatite novu eru elektrificirane vožnje