Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes Limousine AMG EQE

Mercedes Limousine AMG EQE
Mercedes Limousine AMG EQE

Opis vozila

AMG EQE limuzina: spoj naelektrisanih performansi i luksuzne prefinjenosti, napravljen od strane poznatog odeljenja za performanse Mercedes-Benza. Ova revolucionarna električna limuzina kombinuje najsavremeniju tehnologiju EQ linije sa ekspertizom visokih performansi AMG-a, pružajući iskustvo vožnje koje je uzbudljivo i elegantno.

Uđite unutra i doživite kabinu dizajniranu da očara, sa vrhunskim materijalima i najsavremenijom tehnologijom na dohvat ruke. Od ergonomskog sedišta do impresivnog infotainment sistema, svaki detalj je pomno osmišljen kako bi povećao vaše zadovoljstvo u vožnji.

Ali AMG EQE limuzina nije samo luksuz – već i performanse. Sa svojim snažnim električnim pogonom, precizno podešenim vešanjem i dinamikom poboljšanom AMG-om, ova limuzina pruža električno ubrzanje i agilno upravljanje koje je karakteristično za AMG pedigre.

Bez obzira da li krstarite gradskim ulicama ili krećete na putovanje na velike udaljenosti, AMG EQE limuzina nudi iskustvo vožnje koje je uzbudljivo koliko i prefinjeno. Doživite budućnost luksuznih performansi sa AMG EQE limuzinom i redefinišite šta znači voziti sa stilom.