Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes Limousine A AMG

Mercedes Limousine A AMG
Mercedes Limousine A AMG

Opis vozila

Mercedes-AMG Limuzina: gde se kompaktna veličina susreće sa luksuzom visokih performansi u paketu koji naelektriše. Ova izuzetna kreacija Mercedes-AMG-a redefiniše koncept kompaktne limuzine, spajajući agilnost manjeg vozila sa dinamičnim performansama sinonimnim za brend AMG.

Uđite unutra i doživite kabinu koja oličava i sportski i prefinjenost, sa vrhunskim materijalima i najsavremenijom tehnologijom na dohvat ruke. Od AMG sportskih sedišta do naprednog infotainment sistema, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi poboljšao vaše zadovoljstvo u vožnji.

Ali pravo srce Mercedes-AMG A limuzine leži u njenim performansama. Sa snažnim motorom koji su razvili AMG inženjeri, zajedno sa precizno podešenim ogibljenjem i dinamičkim rukovanjem, ova limuzina pruža uzbudljivo ubrzanje i agilnu upravljivost, čineći svaku vožnju uzbudljivim iskustvom.