Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes Kompakt B Klasa Sport Tourer

Mercedes Kompakt B Klasa Sport Tourer
Mercedes Kompakt B Klasa Sport Tourer

Opis vozila

Mercedes-Benz B-Klasa Sports Tourer: savršena fuzija dinamičnog dizajna, svestranosti i napredne tehnologije. Ovaj Sports Tourer redefiniše praktičnost sa dodirom luksuza, nudeći idealno rešenjeza one koji traže i funkcionalnost i vrhunsko iskustvo vožnje.

Uđite unutra i otkrijte kabinu koja kombinuje modernu sofisticiranost sa izuzetnim komforom. Visokokvalitetni materijali, inovativna tehnologija i promišljen dizajn spajaju se kako bi stvorili privlačan i prefinjen enterijer. Od ergonomskog sedišta do intuitivnog MBUKS infotainment sistema, svaki detalj je napravljen da poboljša vaše iskustvo vožnje.

Mercedes-Benz B-Klasa Sports Tourer je dizajniran za svestranost. Sa prostranim i fleksibilnim enterijerom, nudi dovoljno tovarnog prostora iprilagodljive konfiguracije sedišta, što ga čini savršenim za sve, od dnevnih putovanja do odmora tokom vikenda. Povišen položaj sedenja pruža upečatljiv pogled na put, povećavajući udobnost i samopouzdanje za volanom.

Performanse su u srcu B-klase Sports Tourer-a. Uz niz efikasnih i brzih motora, ovo vozilo pruža glatko i prijatno iskustvo vožnje. Napredne bezbednosne funkcije i sistemi za pomoć vozaču obezbeđuju da svako putovanje bude podjednako bezbedno koliko i prijatno, pružajući bezbrižnost vama i vašim putnicima