Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes Karavan All Terain

Mercedes Karavan All Terain
Mercedes Karavan All Terain

Opis vozila

Mercedes-Benz E-Klasa za sve terene: savršen spoj luksuza, svestranosti i izdržljivosti. Dizajniran za one koji zahtevaju i eleganciju i sposobnost da savladaju različite terene, E-Klasa All-Terrain je spremna da podigne vaše iskustvo vožnje na nove visine.

Uđite unutra i budite očarani kabinom koja predstavlja prefinjenu sofisticiranost i udobnost. Vrhunski materijali, pedantna izrada i napredna tehnologija stvaraju atmosferu neuporedivog luksuza. Od plišanih, ergonomski dizajniranih sedišta do intuitivnog sistema za informisanje izabavu, svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi poboljšao vaše putovanje.

Prava suština Mercedes-Benz E-klase za sve terene leži u njegovoj prilagodljivosti. Sa povećanim razmakom od tla, robusnom oblogom karoserije i naprednim sistemom pogona na sva četiri točka, ovo vozilo je projektovano da sa lakoćom nosi teške puteve i izazovne uslove. Bez obzira da li se krećete gradskim ulicama, seoskim putevima ili stazama van utabanih staza, E-klasa za sve terene pruža sigurnu i glatku vožnju.

Pokretan nizom efikasnih i moćnih motora, E-Klasa za sve terene nudi dinamične performanse i prilagodljivo rukovanje. Napredne bezbednosne funkcije i sistemi za pomoć vozaču obezbeđuju da svako putovanje bude podjednako bezbedno koliko i prijatno, pružajući bezbrižnost u svim uslovima vožnje.