Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

Mercedes Kabriolet AMG SL ROADSTER

Mercedes Kabriolet AMG SL ROADSTER
Mercedes Kabriolet AMG SL ROADSTER

Opis vozila

Mercedes-AMG SL Roadster: legendarna kombinacija performansi, luksuza i iskustva vožnje na otvorenom. Ovaj legendarni Mercedes-AMG roadster otelotvoruje duh uzbuđenja u vožnji, pružajući performanse koje oduzimaju dah i prefinjenu eleganciju u jednakoj meri.

Uđite unutra i doživite kabinu koja odiše sofisticiranošću i sportskim duhom.Vrhunski materijali, najsavremenija tehnologija i pedantna izrada zajedno stvaraju okruženje koje je i luksuzno i fokusirano na vozača. Od AMG performansnih sedišta do intuitivnog infotainment sistema, svaki detalj je dizajniran da poboljša vaše zadovoljstvo u vožnji.

Ali prava suština Mercedes-AMG SL Roadstera leži u njegovim performansama. Sa ručno izrađenim motorom koji su razvili AMG inženjeri, precizno podešenim ogibljenjem i dinamičnim rukovanjem, ovaj roudster pruža uzbudljivo ubrzanje i agilnu upravljivost. Bilo da krstarite obalom ili se bavite krivudavim planinskim putevima, AMG SL Roadster nudi neuporedivo iskustvo vožnje.

Sa svojim tvrdim krovom na uvlačenje, Mercedes-AMG SL Roadster vam omogućava da uživate u uzbuđenju vožnje na otvorenom pritiskom na dugme. Osetite vetar u kosi i sunce na licu dok doživljavate čistu radost vožnje u njegovom najuzbudljivijem obliku.