Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

KIA Sportage PHEV

KIA Sportage PHEV
KIA Sportage PHEV

Opis vozila

Kia Sportage PHEV: vrhunski plug-in hibridni SUV koji kombinuje ekološke performanse sa naprednom tehnologijom i svestranim dizajnom. Dizajniran za vozače koji traže održivost bez žrtvovanja snage ili udobnosti, Sportage PHEV nudi efikasno i uzbudljivo iskustvo vožnje koje je savršeno i za gradska putovanja i za vikend avanture.

Kia Sportage PHEV 2024 ima dinamičan i moderan dizajn koji se ističe na tržištu plug-in hibridnih SUV vozila. Njegova smela prednja rešetka, oštri LED farovi i izvajane linije karoserije stvaraju upečatljiv i sofisticiran izgled. Elegantan, aerodinamičan profil i prepoznatljivi elementi dizajna, kao što su dostupne dvobojne boje i stilski alu felne, osiguravaju da Sportage PHEV ostavlja snažan utisak gde god da krene.

Iskusite savršen spoj održivosti, svestranosti i performansi sa Kia Sportage PHEV iz 2024. Bilo da se krećete gradskim ulicama, krećete na putovanje ili istražujete nove destinacije, Sportage PHEV nudi prostor, udobnost i efikasnost koji su vam potrebni da biste maksimalno iskoristili svako putovanje. Otkrijte Kia Sportage PHEV i poboljšajte svoje iskustvo vožnje uz ekološki SUV koji je dizajniran da impresionira.