Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

KIA Sportage

KIA Sportage
KIA Sportage

Opis vozila

Kia Sportage: moderan i svestran kompaktni SUV koji kombinuje vrhunski dizajn, naprednu tehnologiju i efikasne performanse. Dizajniran za one koji žude i za urbanom sofisticiranošću i za avanturističkim mogućnostima, Sportage nudi vrhunsko iskustvo vožnje koje je savršeno za svako putovanje.

Kia Sportage karakteriše smeo i moderan dizajn koji se ističe u segmentu kompaktnih SUV vozila. Njegova prepoznatljiva prednja maska, oštri LED farovi i izvajane linije karoserije stvaraju dinamičan i samouveren izgled. Elegantan, aerodinamičan profil i dostupne dvobojne boje dodaju dašak elegancije i sofisticiranosti, obezbeđujući da date izjavu gde god da krenete.

Iskusite savršenu kombinaciju stila, tehnologije i svestranosti sa Kia Sportage iz 2024. Bilo da se krećete gradskim ulicama, krećete na putovanje ili istražujete nove destinacije, Sportage nudi prostor, udobnost i performanse koji su vam potrebni da biste maksimalno iskoristili svako putovanje. Otkrijte Kia Sportage i podignite svoje iskustvo vožnje uz kompaktni SUV koji je dizajniran da impresionira.