Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

KIA Sorento

KIA Sorento
KIA Sorento

Opis vozila

Kia Sorento: prefinjen i svestran SUV srednje veličine koji kombinuje vrhunski komfor, naprednu tehnologiju i sposobne performanse. Dizajniran da zadovolji potrebe modernih porodica i avanturističkih vozača, Sorento nudi prostrano i luksuzno iskustvo vožnje sa mogućnošću da se uhvati u koštac sa bilo kojim putem ili terenom.

Kia Sorento 2024 ima elegantan i sofisticiran dizajn koji odiše samopouzdanjem i stilom. Njegova smela prednja rešetka, elegantni LED farovi i izvajane linije karoserije stvaraju upečatljivu prisutnost na putu. Dostupan u nizu živih boja i sa elegantnim aluminijumskim felnama, Sorento vam omogućava da izrazite svoj lični stil dok date izjavu gde god da krenete.

Iskusite savršenu kombinaciju luksuza, tehnologije i mogućnosti sa Kia Sorento 2024. Bilo da putujete na posao, obavljate poslove po gradu ili krećete u porodičnu avanturu, Sorento nudi prostor, udobnost i performanse koji su vam potrebni da biste maksimalno iskoristili svako putovanje. Otkrijte Kia Sorento i poboljšajte svoje iskustvo vožnje uz SUV srednje veličine koji je dizajniran da impresionira.