Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

KIA Proceed

KIA Proceed
KIA Proceed

Opis vozila

Kia ProCeed: elegantna i sportska kočnica koja kombinuje eleganciju kupea sa praktičnošću karavana. Dizajniran za vozače koji žude za jedinstvenim spojem performansi, svestranosti i najsavremenije tehnologije, ProCeed nudi vrhunsko iskustvo vožnje koje se izdvaja iz gomile.

Kia ProCeed 2024 ima upečatljiv i sportski dizajn koji privlači pažnju na putu. Njegova elegantna, aerodinamična silueta, smela prednja rešetka i agresivni LED farovi stvaraju dinamičan i sofisticiran izgled.

Doživite savršen spoj stila, performansi i praktičnosti uz Kia ProCeed 2024. Bez obzira da li se krećete gradskim ulicama, krećete na putovanje ili uživate u živahnoj vožnji, ProCeed nudi prostor, tehnologiju i dinamično iskustvo vožnje koji su vam potrebni da biste maksimalno iskoristili svako putovanje. Otkrijte Kia ProCeed i poboljšajte svoje iskustvo vožnje sa automobilom koji je dizajniran da impresionira i uzbuđuje.