Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

KIA Picanto

KIA Picanto
KIA Picanto

Opis vozila

Kia Picanto: kompaktni hečbek koji kombinuje praktičnost, stil i napredne funkcije za pružanje prijatnog iskustva u vožnji. Savršen za urbana okruženja, Picanto nudi okretno rukovanje, impresivnu efikasnost goriva i iznenađujuće prostranu unutrašnjost, što ga- čini idealnim izborom za gradske stanovnike i one koji prvi putkupuju automobil.

Novi Picanto donosi mladalačku i zabavnu energiju u vašu vožnju. Ispod svoje elegantne spoljašnjosti, otkriva potpuno fleksibilnu unutrašnjost za prvoklasnu udobnost i napredne tehnologije pomoći koje obezbeđuju jednostavno i bezbrižno iskustvo vožnje.

Iskusite savršenu kombinaciju stila, praktičnosti i tehnologije sa Kia Picanto iz 2024. Bilo da se krećete gradskim ulicama, obavljate zadatke ili krećete na vikend, Picanto nudi sve što vam je potrebno za udobno i prijatno iskustvo vožnje. Otkrijte Kia Picanto i uzdignite svoje urbane avanture sa automobilom koji je dizajniran da impresionira.