Klikom na "Prihvati sve kolačiće" pristajete na skladištenje kolačića na vašem uređaju radi poboljšanja navigacije na sajtu, analiziranja korišćenja sajta i podrške našim marketinškim naporima. Pogledajte našu Politiku privatnosti za više informacija.

KIA NIRO PHEV

KIA NIRO PHEV
KIA NIRO PHEV

Opis vozila

Kia Niro PHEV ima elegantan i moderan dizajn koji se ističe na tržištu hibridnih vozila. Njegov aerodinamični profil, smela prednja rešetka i prepoznatljivo LED osvetljenje stvaraju sofisticiran i dinamičan izgled. Glatke linije i uglađena karoserija povećavaju efikasnost dok Niro PHEV daje savremen i moderan izgled. Dostupan u nizu živih boja i sa elegantnim aluminijumskim felnama, Niro PHEV vam omogućava da izrazite svoj lični stil.

Kia Niro PHEV 2024 ima elegantan i moderan dizajn koji se ističe na tržištu hibridnih vozila. Njegov aerodinamični profil, smela prednja rešetka i prepoznatljivo LED osvetljenje stvaraju sofisticiran i dinamičan izgled. Glatke linije i uglađena karoserija povećavaju efikasnost dok Niro PHEV daje savremen i moderan izgled.

Iskusite najbolje iz oba sveta uz Kia Niro PHEV 2024. Kombinujući prednosti električne vožnje sa pogodnostima benzinskog motora, Niro PHEV nudi održivo i prijatno iskustvo vožnje za moderne vozače. Otkrijte Kia Niro PHEV i poboljšajte svoje iskustvo vožnje uz svestrani i ekološki prihvatljiv krosover koji je dizajniran da impresionira.